EGD Anadolu’yla büyüyecek

EGD Anadolu'yla büyüyecek

Türkiye genelinde 800’e yakın üyesi bulunan Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin (EGD) ‘Anadolu’ yapılanması çerçevesinde 15 kente temsilci atandı. EGD Yönetim Kurulu Üyesi ve Refleks Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Uluğtürkan, temsilcilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak belirlendi.

19 Haziran 2017 - 11:37 - Güncelleme: 19 Haziran 2017 - 11:41

Türkiye çapında 800’e yakın üyesi bulunan Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD), temsilcilerle Anadolu ile bağlarını daha da güçlendirmeye çalışıyor. EGD Başkanı Celal Toprak, derneğin sanayide ve ticarette güçlü olan kentlerde temsilcilerle faaliyet göstereceğini söyledi.

YALNIZCA İSTANBUL MERKEZLİ OLMAYACAĞIZ

‘Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Töreni’nde konuşan Toprak, Adana’dan Samsun’a, Tekirdağ’dan Gaziantep’e onlarca kentte EGD temsilcilerinin göreve başladığını belirterek, “Kent ekonomilerinin nabzını tutan arkadaşlarımızla yeni dönemde farklı etkinliklere imza atacağız. EGD, sadece medyanın merkezi İstanbul’da değil, Anadolu’nun her bölgesinde temsil edilecek. Bu dönem yönetim kurulumuzda Anadolu’dan bir meslektaşımıza görev verdik. EGD Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Uluğtürkan, Anadolu’daki temsilcilerimizin artması, aralarındaki koordinasyonun sağlanması ve bölgelerde gerçekleştireceğimiz etkinliklerle ilgili görev yapacak” dedi.

EKONOMİ GAZETECİLİĞİ ANADOLU KENTLERİNDE GELİŞECEK

Tüm yönetim kurulu üyelerinin Anadolu’da örgütlenmeye büyük önem verdiğini belirten Toprak, “Bu anlayıştan hareketle uzun bir süredir değişik kentlerin sesini duyurmak, o bölgedeki başarı öykülerini paylaşmak için ‘Anadolu Buluşmaları’ yapıyoruz. Çok ilgi görüyor. Şimdi bu çalışmaları temsilcilerimizle birlikte yapacağız. Temsilcilerimiz sadece bulundukları illeri değil çevre kentleri de temsil edecek, böylece Anadolu’da her yere ulaşmış olacağız” diye konuştu. EGD Başkanı Toprak, bu yapılanmanın ekonomi gazeteciliğini gelişmesine de katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

15 TEMSİLCİ GÖREVE BAŞLADI

EGD, geçen ay gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uluğtürkan’ı ‘Adana Temsilcisi’ olarak görevlendirdi. Uluğtürkan, aynı zamanda temsilcilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapacak. EGD Yönetim Kurulu; Şener Meral’in Kocaeli, Tülay Taşkın’ın Eskişehir, Murat Gürsoy’un Ordu, Lütfü İhsan Senir’in Erzurum, Olay Tan’ın Muğla, Orhan Koçyiğit’in Sivas, Nevser Eraslan’ın Edirne, Dilek Gappi’nin İzmir, Osman Altınışık’ın Ankara, Cengiz Halil Çiçek’in Gaziantep, Ali Kenan Sertalp’in Bursa, Selahiddin Akkuş’un Mersin, Olgun Cemil Ciğerim’in Samsun ve C. Uğur Özgöker’in KKTC temsilcisi olarak görevlendirildiğini açıkladı. |

Bu haber 5295 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Atatürk en çok Adana'yı sevdi"
Büyülü koku, dostluğu tütsülemeye hazır
Büyülü koku, dostluğu tütsülemeye hazır