Adana’nın tarihi mekanlarında yıkılmaya yüz tutmuş eserleri restore ettirme kararlılığını sürdüren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyük Saat civarında mezbeleliğe dönüşen Kapalı Çarşı’yı da restore ettirerek kent turizmine bir değer daha kazandırdı.
- Zeydan Karalar’a ‘tarih’ alkışı
- Karalar’dan eğitime destek
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türk Eğitim Vakfı’na 20 bin lira bağışta bulundu.
- Karalar’dan üretime, ihracata destek vurgusu
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 5 milyar dolarlık ihracat hedefinde üretime, ihracata ve istihdama katkı sağlayan sanayiciler ile girişimcilerin her zaman destekçisi olacaklarını vurguladı.
- En büyük mutluluğum Adana mutlu olunca
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar, “En büyük mutluluğum Adanalı’yı mutlu etmek olacak” dedi.
- Sözlü, çiftçilerle buluştu
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, Adana Çiftçiler Birliği’ni ziyaret etti.
- İnşaatçılar Adana’da 13’üncü kez buluştu
Ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektörü, TÜYAP Adana İnşaat - Kent ve IHS Fuarlarında bir araya geldi. 13 Şubat’ta başlayan fuar, 17 Şubat akşamı sona erecek.