Hedef gelecekse yatırım dijitale

Hedef gelecekse yatırım dijitale

Hepsiburada.com Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi, dijitale yatırım yapmanın dijital tüketime alışmış bir sonraki jenerasyona yatırım yapmak olduğunu belirterek, “Dolayısıyla geleceğe kalmak isteyen KOBİ’ler bu yeni tüketicileri çok iyi okuması ve anlaması gerekiyor” dedi.

18 Mayıs 2017 - 17:02 - Güncelleme: 22 Mayıs 2017 - 11:55

Başar ŞEKER / Refleks -

Aylık 65 milyon ziyaretle Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından biri olan Hepsiburada.com, Anadolu şehirlerindeki KOBİ’lerin e-ticarete açılmalarını desteklemek amacıyla ‘E-Ticaret Buluşmaları’ etkinliğini başlattı. E-ticaret potansiyelini artıracak reklamdan ödeme sistemlerine kadar geniş perspektifte konu başlıklarının ele alındığı buluşmanın ilk durağı Adana oldu.

İNTERNETİN KUCAĞINA DOĞAN JENERASYON

Etkinlikteki bir panele konuşmacı olarak katılan Hepsiburada.com Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi, dijitale yatırım yapmanın KOBİ’ler için neden vazgeçilemez olduğunu anlattı. Türkiye’nin çok genç bir nüfusa sahip olduğunu söyleyen Ekmekçi, bu nüfusun büyük çoğunluğunun internetin kucağına doğduğunu, dolayısıyla geleceğin tüketicilerinin dijital alışkanlıkları olan bu kişilerden oluşacağını vurguladı. Ekmekçi, “Dijitale yatırım yapmak, dijital tüketime alışmış bir sonraki jenerasyona yatırım yapmak olacak. KOBİ’ler bu yeni tüketicileri çok iyi okumalı ve anlamalı” dedi.

OYUNUN KURALLARINI BİLMEZSENİZ ELENİRSİNİZ

E-ticarete, normal ticaretin yanında yapılan ek bir iş olarak bakılmaması gerektiğinin altını çizen Hepsiburada.com Ticari Grup Başkanı Ekmekçi, şöyle devam etti: “Ne yazık ki böyle bir yanlış algı da var. Oysaki normal ticaretin kuralları e-ticaret için de geçerli. Yani nasıl ki kalitesiz bir ürünü çarşıda pazarda satamıyorsanız, aynı şekilde gönderdiğiniz bir ürünün paketlemesi yanlış yapılmış veya ürününüz tüketiciye zamanında ulaştıramamışsa, başarılı bir iş yapmış sayılmazsınız. E-ticarete başlayacak olanlar, en önce işlerini doğru yapmalılar, daha sonra dijitale entegre olmaya başlayabilirler.” |

Bu haber 4336 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Atatürk resmen Adanalıdır
Atatürk resmen Adanalıdır
"Atatürk en çok Adana'yı sevdi"