İnovatif girişimciler mezun oluyor

İnovatif girişimciler mezun oluyor

Girişimcilik Ekosistemi Derneği (GED), KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirdiği ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nde başarılı olan 29 kursiyere sertifikalarını törenle verecek. GED Başkanı Esra Özden, etkinlikte Türkiye’nin başarılı 3 girişimcisinin tecrübe paylaşımında bulunacağını söyledi.

16 Haziran 2017 - 13:25

Yenilikçi ve katma değeri yüksek iş fikri bulunan girişimleri, mentor, melek yatırımcı ve ilgili kurumlarla bir araya getirmeyi hedefleyen Girişimcilik Ekosistemi Derneği (GED), inovatif 29 kursiyerinin mezuniyet törenine hazırlanıyor. Dernek, KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirdiği, Prof. Dr. Emin Güzel yönetimindeki akademisyenler ve iş dünyasının başarılı isimleri tarafından verilen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nde başarılı olan 29 kursiyere sertifikalarını törenle verecek. GED Başkanı Esra Özden, eğitimin sertifika töreni ve ‘Patronluk Dile Kolay’ başlıklı konferansın, 21 Haziran 2017 Çarşamba günü saat 15.00’da Çukurova Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu’nda yapılacağını söyledi.

HEDEF DÜNYA MARKASI ÇIKARMAK

GED Başkanı Özden, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada,  tören kapsamındaki konferansta Türkiye’nin başarılı 3 girişimcisinin tecrübe paylaşımında bulunacağını kaydetti. Geçen aylarda yenilikçi iş fikirleriyle 200’e yakın girişimci adayının GED’e başvurduğunu belirten Özden, bu girişimci adayları arasından 30 girişimci adayı seçtiklerini, seçilenlere inovasyon içerikli ek ders eşliğinde KOSGEB destekli ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ verildiğini söyledi. Özden, “İlk mezuniyet heyecanını yaşıyoruz. Çok farklı sektörlerde iş fikirleri bulunan bu arkadaşlarımızı mezun ettikten sonra da izlemeye, onlara destek olmaya devam edeceğiz. Onları mentorlarımızla buluşturacağız. Finansmandan bürokrasiye ihtiyaç duydukları her alanda yanlarında olacağız. Nihai hedefimiz bölgeden dünya markası çıkarmak” dedi.

GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ GİBİ OLACAK

Özden, sertifika töreninin adeta girişimcilik zirvesine dönüştürüleceğini belirterek, “Anavarza Bal, Berdan Civata, Beta Transformatör, Expel İlaç, Groseri Market, Kastamonu Entegre, Kimtex Tekstil, Temsa ve Zahit Alüminyum’a ‘GED Kurumsal Üyelik Belgesi’ de takdim edilecek törende Türkiye’nin başarılı 3 girişimcisini dinleyeceğiz. Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde her geçen yıl yükselen Abdioğulları Plastik A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Türkiye’nin en başarılı kadın girişimcileri arasında yer alan Zuhal Mansfield ve yazılım üretimiyle çok kısa sürede şirketini büyüten Oxi Enerji’nin Yönetici Ortağı Gürtan Ergene’nin deneyimlerini paylaşacağız” diye konuştu. |

Bu haber 7741 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İstişare kültürünü yaşatan bir belediyecilik istiyoruz”
“İstişare kültürünü yaşatan bir belediyecilik istiyoruz”
Ekonominin nabzı Sapanca’da tutulacak
Ekonominin nabzı Sapanca’da tutulacak