MÜSİAD Başkanı Kaan: "Adana’dan vizyon projeler...

MÜSİAD Başkanı Kaan: "Adana'dan vizyon projeler bekliyoruz"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, ilk şube ziyaretini Adana’ya gerçekleştirdi. Kaan, Türkiye’nin Adana’dan vizyon projeler beklediğini söyledi.

09 Haziran 2017 - 17:33 - Güncelleme: 12 Haziran 2017 - 17:35

Geçen hafta gerçekleştirilen genel kurulda MÜSİAD’a genel başkan seçilen Abdurrahman Kaan, Adana’nın Türkiye’nin en önemli sanayi şehirlerinden biri olduğunu, ancak son 30 yıldır kendisinden beklenen başarıyı sergileyemediğini söyledi. MÜSİAD Adana Şubesi ile birlikte yeni dönemde şehirlerle ayrı ayrı vizyon proje çalışması gerçekleştireceklerini belirten Kaan, “Şehirlerimiz büyük projelerle gelişecek ki Türkiye 2023 hedefini yakalayabilsin. Adana’nın da heyecan artıracak projelere ihtiyacı var. Birlikte çalışıp hem şehirlerimizi hem de ülkemizi daha da büyüteceğiz” dedi.

SANAYİCİLERİ ZİYARET ETTİ

Genel Başkan Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Burhan Kavak ve yönetim kurulu üyeleriyle MÜSİAD üyesi olan bazı sanayi kuruluşlarını da ziyaret etti. Kıvanç Tekstil, Sunar Mısır ve Yılmaz Geri Dönüşüm tesislerinde incelemelerde bulunan Kaan, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, sanayiciler Hüseyin Nuri Çomu ve Remzi Kar’dan bölge ekonomisiyle ilgili bilgiler aldı. |

Bu haber 6673 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Atatürk resmen Adanalıdır
Atatürk resmen Adanalıdır
"Atatürk en çok Adana'yı sevdi"