Sarmak’ın kompresörleri Hannover’de

Sarmak'ın kompresörleri Hannover'de

24 - 28 Nisan 2017 tarihleri arasında Almanya ComVAC - Hannover Messe 2017 Makine Teknolojileri Fuarı’na 74 metrekarelik stantla katılan Sarmak Kompresör, yeni ürünü ‘1:1 direkt-akuple vidalı hava kompresörleri serisi’ni fuarda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

10 Mayıs 2017 - 15:43

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Sarmak Kompresör, 24 - 28 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen ve dünyanın en büyük sanayi buluşması olan Almanya ComVAC - Hannover Messe 2017 Makine Teknolojileri Fuarı’na 74 metrekarelik stantla katıldı. Sarmak’ın yeni ürünü ‘1:1 direkt-akuple vidalı hava kompresörleri serisi’ fuarda ziyaretçilerin beğenisini toplarken, radyal fan soğutma sistemi, çift-invertör sistemi, ısı geri kazanım sistemi ve hesaplamalı akışkanları dinamiği destekli özel kompresör dizaynı gibi yeni özellikler de tanıtıldı. Sarmak’ın Endüstri 4.0 kapsamında kompresörlerin kontrol panelindeki parametreleri kablosuz olarak uzaktan kontrol-kumanda özelliği de fuarda büyük ilgi gördü.

YAZILIM VE ELEKTRONİKTE İNOVASYON POTANSİYELİ

Fuar sonrasında bir açıklama yapan Sarmak Kompresör Yönetim Kurulu Başkanı Murat Saracoğlu, firma olarak Almanya’daki bu önemli fuarı çok önemsediklerini ve en yeni modelleri bu fuarda sergilediklerini belirterek, “Yabancı ziyaretçilerin ilgisinden çok memnunuz” dedi. İhracat departmanlarındaki yeni yapılanmayla birlikte dış pazardan daha çok pay almayı hedeflediklerini söyleyen Saracoğlu, 42 yıldır kaliteden asla ödün vermeden üretim yaptıklarının altını çizdi. Gelecek yıllarda Avrupa’daki ihracatlarında sıçrama beklediklerini sözlerine ekleyen Saracoğlu, “Özellikle mekanikten ziyade yazılım ve elektronik tarafında daha çok inovasyon potansiyelimiz bulunuyor” diye konuştu. |

Bu haber 7670 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1960 model belediyecilik sona erecek
1960 model belediyecilik sona erecek
İnovasyona teşvik, yatırım alanlarına destek
İnovasyona teşvik, yatırım alanlarına destek