Sütcü: "Üreterek, ülke ekonomisine değer katmayı...

Sütcü: "Üreterek, ülke ekonomisine değer katmayı sürdüreceğiz"

Dokunmuş ve örülmüş plastik ambalaj üreticilerinden Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü, 4 kıtada yaklaşık 40 ülkeye ihracat...

01 Haziran 2017 - 14:45 - Güncelleme: 01 Haziran 2017 - 14:52

Dokunmuş ve örülmüş plastik ambalaj üreticilerinden Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü, 4 kıtada yaklaşık 40 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek, "Üreterek, istihdam sağlayarak, hem bölge hem de ülke ekonomisine değer katmayı sürdüreceğiz" dedi.
Adana Sanayi Odası'nın (ADASO) 50. Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen törende, Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 6 ayrı tesiste, yaklaşık bin 250 çalışanıyla üretim yapan Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş'ye büyüme ve ihracatta gösterdiği başarılardan dolayı "onur ödülü" verildi.
Şirketin yönetim kurulu üyesi Salih Sütcü, İstanbul Sanayi Odası'nca (İSO) her yıl açıklanan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 462. sırada, TİM'in 1000 Başarılı İhracatçı Firması listesinde 397. sırada, Ekonomist Dergisi'nin her yıl Türkiye Ekonomi Bankası işbirliği ile gerçekleştirdiği Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi araştırmasında 130. sırada, Fortune 500 listesinde 365. sırada, ayrıca Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından hazırlanan Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi listesinde yer alarak Adana'nın gururu olduklarını ve elde edilen başarının, tüm ekibin başarısı olduğunu söyledi.
4 kıtada yaklaşık 40 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini belirten Sütcü, "Rahmetli babamızın çuval ticareti yaparak temellerini attığı şirketimizin elde ettiği başarılar bizlere gurur veriyor. Ancak, bununla sınırlı kalmayacağız. Başarı listelerinde bulunduğumuz sıraları yukarılara taşımak için daha çok gayret edeceğiz. Üreterek, istihdam sağlayarak, hem bölge hem de ülke ekonomisine değer katmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA
Bu haber 3242 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Atatürk en çok Adana'yı sevdi"
Büyülü koku, dostluğu tütsülemeye hazır
Büyülü koku, dostluğu tütsülemeye hazır