Yapılandırmada son gün yarın

Yapılandırmada son gün yarın

Vergi borcu yapılandırılmasında ikinci taksit için 31 Mayıs Çarşamba son gün. Adana Vergi Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, borç yapılandırması yapan vatandaşların borçlarının ilk iki taksitini ya da peşin ödemeyi bu tarihe kadar yapması gerektiği belirtildi.

30 Mayıs 2017 - 19:14

ADANA - 

Vergi borcu yapılandırılmasında ikinci taksit için 31 Mayıs Çarşamba son gün.

Adana Vergi Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, borç yapılandırma yapan vatandaşların borçlarının ilk iki taksitini ya da peşin ödemeyi bu tarihe kadar yapması gerektiği belirtildi.

Mükellefler tarafından yapılacak ödemeler nedeniyle vergi dairelerinde meydana gelmesi muhtemel sıkışıklığın önlenmesi, vatandaşlara kolaylık sağlamak ve daha iyi hizmet vermek amacıyla Adana merkezde Yüreğir Vergi Daireleri Kampüsünde bulunan Yüreğir, Ziyapaşa ve Çukurova Vergi Daireleri, İstiklal Caddesi'nde bulunan Seyhan, 5 Ocak Vergi Daireleri, tapu binası altında yer alan Çukurova Tahsilat Şubesi ile Ceyhan, Kozan ve Karataş vergi daireleri 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 23.59'a kadar hizmet verecek. Ayrıca mükellefler ödemelerini "gib.gov.tr" internet adresinden ve anlaşmalı bankalardan yapabilecek.

Mükelleflerin mağduriyet yaşamamaları ve kanunun sağladığı avantajlardan yararlanma hakkını kaybetmemeleri için bu son fırsatı iyi değerlendirerek ödemelerini süreleri içerisinde yapmalarının önem taşıdığı kaydedildi.

(haberler.com)

Bu haber 5661 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İstişare kültürünü yaşatan bir belediyecilik istiyoruz”
“İstişare kültürünü yaşatan bir belediyecilik istiyoruz”
Ekonominin nabzı Sapanca’da tutulacak
Ekonominin nabzı Sapanca’da tutulacak