Erkan Koleji bir 'sevda girişimi' örneği
Esra ÖZDEN

Esra ÖZDEN

[email protected]

Erkan Koleji bir 'sevda girişimi' örneği

27 Ağustos 2020 - 19:32 - Güncelleme: 27 Ağustos 2020 - 19:35

Bazı yatırımları gördüğümde ‘Bu asla para kazanma hedefiyle yapılmış olamaz’ derim. 

Bu tür yatırımlara ben ‘Sevda Girişimleri’ adını veriyorum. 

Erkan Eğitim Kurumları’nın Adana Türkmenbaşı Bulvarı’ndaki yeni yatırımı ‘Erkan Koleji’ gerçekten ‘Sevda Girişimleri’ne verilecek en güzel örneklerden biri…

Özel eğitim alanının en köklü yatırımcıları arasında Hatipoğlu Ailesi var. 1988 yılından beri okulları ve kurslarıyla yüzbinlerin hayatına dokunmuş bir aileden bahsediyorum. 


Önceki gün Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu ile Erkan Koleji’nin ‘Çukurova Kampüsü’nü inceledim. Anasınıfı, ilkokul ve ortaokulu bünyesinde bulunduran Erkan Koleji’ni yazarak anlatabilir miyim bilmiyorum. Ama yazımın başlığını çabucak koyabilirim: “Rüya Kolej”

Bu kampüsün içerisinde yarı olimpik havuz var. Modern kapalı spor salonu… Hatta hamam, sauna… Dahası, fitness merkezi. Devasa konferans salonu ve büyük bir kütüphane… Yemekhane ve teras kafe… Sanat galerisi, sergi alanı var. 

Biz veliler ne isteriz? 

Tabii ki önceliğimiz güvenlik… Erkan Koleji Çukurova Kampüsü’nde belki de en fazla yatırım bu alanda yapılmış. Çocuğumuz evden çıkar çıkmaz emin ellerde olsun diye güvenlik ‘Serviscell Takip Sistemi’yle başlıyor. Çocuklarımızın okulda neler yaptığını da ‘Anlık Veri Bildirim Sistemi’yle takip edebiliyoruz. 

Sonra sağlıklı ortam arıyoruz. Bu kampüs yeni tanışmaya başlayacağımız ‘Antibakteriyel Okul’ özelliğini taşıyor. Ayrıca ‘Çevreci’ olarak değerlendirilen bu okulda spor için gerekli tüm altyapının bulunduğunu da hatırlatayım.


Elbette çocuğumuzun vizyon sahibi olmasını da isteriz. Bu çerçevede yapılan bale-dans, müzik, resim, drama, hayal-tasarım, mutfak atölyelerine bayıldım doğrusu.

Gelelim ilgi alanım ‘girişimciliğe’… Bu kampüste gerçekleştirilecek atölye çalışmalarını öğrenince o kadar çok umutlandım ki… Robotik kodlama, teknoloji atölyeleri öğrencilerimizin girişimciliğe sağlam temellerle adım atabileceklerinin bir göstergesi… 

33 yıldır eğitime yatırım yapan Hatipoğlu Ailesi’ne teşekkür ediyorum. 

‘Çukurova Kampüsü Erkan Koleji’ni yerinde görmenizi öneriyorum. 


   

 


Bu yazı 9390 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar