Dörtyol’da şehit ve gazilere iftar verildi

Dörtyol'da şehit ve gazilere iftar verildi

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde kaymakamlık tarafından şehit yakınları, gazi ve terör mağduru ailelere iftar yemeği verildi.Kaymakamlık binası önünde verilen iftara katılan Dörtyol...

15 Haziran 2017 - 09:29 - Güncelleme: 15 Haziran 2017 - 09:36

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde kaymakamlık tarafından şehit yakınları, gazi ve terör mağduru ailelere iftar yemeği verildi.
Kaymakamlık binası önünde verilen iftara katılan Dörtyol İlçe Kaymakamı Recep Soytürk, şehit yakınları, gazi ve terör mağduru aileler ile bir süre sohbet ederek, talep ve sıkıntılarını dinledi.
Kaymakam Recep Soytürk, "Kutsal vatan toprağı için canlarını seve seve vermiş şehitlerimizin yakınları, vatan için mücadele ederken malül kalmış kahraman gazilerimiz, hain terör eylemlerinde hayatını kaybetmiş sivil vatandaşlarımız ve gazilerimizle iftar yemeğinde bir arada olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Sizler, önce devletimize ve bizlere emanetsiniz ve her zaman sizlere kapımız açıktır" dedi.
Yapılan iftar sonrası ilçe müftüsü Hüseyin Taner tarafından şehitler için dua yaptırıldı.
İftar yemeğine Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Tayyar Ünsal, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Yarbay Tolunay Başer, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ömer Kabataş da katıldı.

Kaynak: İHA
Bu haber 3321 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Atatürk resmen Adanalıdır
Atatürk resmen Adanalıdır
"Atatürk en çok Adana'yı sevdi"