AKAMDER’den kimsesiz çocuklara iftar yemeği

AKAMDER'den kimsesiz çocuklara iftar yemeği

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) tarafından kimsesiz çocuklara yönelik olarak organize edilen ve bu yıl 11.si düzenlenen geleneksel iftar yemeğine...

07 Haziran 2017 - 23:23 - Güncelleme: 07 Haziran 2017 - 23:32

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) tarafından kimsesiz çocuklara yönelik olarak organize edilen ve bu yıl 11.si düzenlenen geleneksel iftar yemeğine katıldı.
Sevgi Evleri, Çocuk Yuvası ve Kız Yurdu Müdürlüğü'ndeki 7-12 yaş ve Suriyeli vatandaşlarla toplam 330 çocuğa verilen iftar yemeğine, Huzurevleri sakinleri, Şehit aileleri ve Gaziler katıldı. İftar programı Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşmasını yapan Vali Demirtaş bu iftarın ayrı bir özelliği olduğunu belirtti. Vali Demirtaş, "Bu akşamın ayrı bir özelliği var, Akamder çocuklarımızdan, şehitlerimizden, yaşlılarımızdan ve gazilerimizden oluşan bir iftar programı düzenlendi. Onlarla iftar açmanın onurunu ve şerefini yaşıyoruz. Bu yüzden AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu'na ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi.
AKAMDER tarafından organize edilen iftar yemeği, Vali Mahmut Demirtaş katılan yaşlılar, şehit aileleri, çocuklar ve gazilerle tek tek ilgilenip sohbet etmesiyle devam etti.

Kaynak: İHA
Bu haber 3049 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Atatürk resmen Adanalıdır
Atatürk resmen Adanalıdır
"Atatürk en çok Adana'yı sevdi"