İHH’dan "Dünya Yetimler Günü"nde iftar

İHH'dan "Dünya Yetimler Günü"nde iftar

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH), İnsani Yardım Vakfı tarafından Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Suriye Çalışmaları Lojistik Merkezi'nde 'Dünya Yetimler Günü' nedeniyle Suriyeli...

10 Haziran 2017 - 23:04 - Güncelleme: 10 Haziran 2017 - 23:12

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH), İnsani Yardım Vakfı tarafından Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Suriye Çalışmaları Lojistik Merkezi'nde 'Dünya Yetimler Günü' nedeniyle Suriyeli yetimlere iftar yemeği verildi.
İslam işbirliği tarafından kabul edilen ve her yıl Ramazan ayının 15. gününde idrak edilen 'Dünya Yetimler Günü' nedeniyle Reyhanlı'da yaşayan Suriyeli yetim ve annesi ile toplam bin kişi İHH'nın koordinasyon merkezinde ağırlandı.
İHH Suriye Çalışmaları Hatay Ofisi Basın Danışmanı Selim Tosun, Vakıf olarak bu projede, ülkedeki iç savaş sırasında yetim kalan Suriyeli çocuklar ile annelerine, koordinasyon merkezimizde yaklaşık bin yetim ve annesinin katılımıyla iftar organizasyonu düzenlediklerini söyledi. Tosun, "Suriyeli yetimlere yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Bizlere destek veren bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Suriye Çalışmaları Koordinasyon Merkezi'nde verilen iftar yemeğine ayrıca İHH yetkilileri de katıldı.

Kaynak: İHA
Bu haber 3644 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
‘Yatırım Bakanlığı’ olmadan olmaz!
‘Yatırım Bakanlığı’ olmadan olmaz!
DEHB nedir, nasıl tedavi edilir?
DEHB nedir, nasıl tedavi edilir?