Mustafa Fidan Vursavuş'tan anlamlı imza günü
Esra ÖZDEN

Esra ÖZDEN

[email protected]

Mustafa Fidan Vursavuş'tan anlamlı imza günü

14 Mayıs 2022 - 20:19

İş insanı, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, Adana Sahipsiz Değil Platformu Başkanı ve birçok STK’nın gönüllüsü, doğa ve hayvansever, dahası en tanınmış yönü ile ses sanatçısı Mustafa Fidan Vursavuş yine yaptı yapacağını…

Değerli arkadaşım Vursavuş, ‘Unutamazsın’ adlı single çalışmasının albümü için imza günü düzenledi. İmza günü de birçok açıdan anlamlıydı. Vursavuş’tan imzalı CD alabilmek için davetlilerin yanında kedi ya da köpek maması getirmesi şartı vardı. Ayrıca imza günü Adana için gerekli bir sanat işletmesinde gerçekleştirildi.

Sanat girişimcisi, genç yetenek Taylan Ayaz tarafından kurulan ‘Ayaz Müzik Stüdyoları’nda gerçekleştirilen imza gününde milletvekillerinden belediye başkanlarına, iş insanlarından STK yöneticilerine kadar çok sayıda sanatseverle bir araya gelme imkânı bulduk.

Ayaz Müzik Stüdyoları’nda neler yapıldığını Taylan Ayaz’dan dinledik. Örneğin bestesine güvenenler dizelerini her tür enstrümanla bu stüdyolarda güfteye dönüştürebiliyor. Böylece birçok sanatsever İstanbul yolunu tutmak yerine bu stüdyolarda çalışabiliyor. Stüdyonun yatırımcısı Taylan Ayaz, siyasilerin miting müziklerini, markaların reklam cıngıllarını bu stüdyolarda istedikleri enstrümanla, arzu ettikleri türde musikiyle buluşturabildiklerini söylüyor. Adana’da böyle bir merkezin olmasını değerli buldum.

Adana ekonomik verilerdeki yükselişle büyüyebilir ama ancak sanatsal faaliyetlerin artışıyla gelişebilir. Adana’da sanatın her dalıyla ilgilenenlere, destek verenlere ve sanatseverlere teşekkür ediyorum.

Değerli arkadaşım Mustafa Fidan Vursavuş’a da daha nice başarılar diliyorum.

Bu yazı 719 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar